Despre noi

Bodor România este parte a familiei extinse Bodor, un brand internațional, o companie listată la bursă, prezentă în mai mult de 150 de țări și regiuni.
un brand internațional

Povestea noastră

Bodor este liderul producătorilor de echipamente de gravare cu laser monomer, ce se produc în China, în cadrul celui mai mare atelier de acest fel din lume – 30.000 mp. Gravatoarele îndeplinesc standardele europene și respectă toate standardele de calitate internaționale, obținând certificări precum CE / FDA / ISO9001 / SGS.
Certificări internaționale

Produsele noastre sunt certificate CE / FDA / ISO9001 / SGS.

Service post-vânzare

Asigurăm transportul și instalarea echipamentelor si training pentru toate modelele.

Call center

Cereți o ofertă, sunați la
0744683815!

Căutați un partener de încredere?Produsele

Produsele Bodor sunt rezultatul muncii unei echipe puternice de R&D. Centrul de cercetare și dezvoltare cuprinde peste 100 de cercetători, fiind lider în domeniul gravării laser.

În Europa, Bodor beneficiază de o rețea extinsă de distribuitori exclusivi. În țara noastră, compania vinde gravatoare cu laser CO2 și fiber laser, asigurăm transportul și instalarea echipamentelor, precum și un training obligatoriu pentru toate modelele, suport și service post-vânzare, precum și distribuție de piese de schimb. Garantăm intervenții operative rapide și suntem la dispoziția dumneavoastră pentru orice nelămuriri ar putea apărea.


Tehnologie

Tăiere și un efect laser perfect

Garanție

Suport și service post-vânzare


locație

Bodor Laser


0744683815

info@bodorlaser.ro

social media

Urmărește-ne și peWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux