Domenii de utilizare

1280x853_0007_granit.jpg

Gravatoarele Bodor pot grava și materiale minerale dure cum ar fi piatra, marmura, granitul etc. Folosind gravura laser se obțin detalii de neegalat cu altă tehnologie. De asemenea, viteza de prelucrare este foarte mare comparativ cu alte tehnologii.


1280x853_0005_lemn.jpg

Lemnul poate fi tăiat și gravat cu ușurință. Poate oferi un aspect atât „retro”, cât și „eco” produselor dumneavoastră. Lemn de cireș, brad, stejar; toate aceste esențe pot fi folosite pentru a obține produse deosebite. O aplicație specială pentru lemn este fotogravura. Datorită proprietăților specifice, lemnul permite imprimarea de imagini de o calitate și frumusețe deosebite. Toate acestea pot fi obținute din lemn folosind gravatoarele Bodor.


1280x853_0004_metal.jpg

Una din cele mai importante utilizări ale gravatoarelor laser CO2 este gravura pe metal. Avantajul unui gravator laser, comparativ cu un gravator mecanic, este viteza net superioară de execuție. În doar câteva minute pot fi gravate suprafețe foarte mari, cu detalii foarte complexe. De fapt, datorită modalității de gravare, complexitatea și finețea detaliilor nu influențează în nici un fel durata gravurii. Gravatoarele laser CO2 pot prelucra o gamă largă de materiale: inox, alamă, aluminiu și orice alt metal care este acoperit cu un strat de vopsea sau alt material ce poate fi îndepărtat cu laser.


1280x853_0000_textile.jpg

Gravatoarele Bodor pot fi folosite în industria textilă pentru a executa confecții de serie mare sau unicat cu aceeași viteză. Pentru că folosește un computer, nu este nevoie de nicio reconfigurare de la o tăiere la alta. În acest mod puteți tăia un model o sigură dată sau de ori câte ori aveți nevoie. Puteți suprapune mai multe materiale pentru efecte 3D deosebite.


1280x853_0006_hartie.jpg

Dacă doriți să executați lucrări deosebite din hârtie sau carton, gravatorul laser este cea mai potrivită opțiune. Puteți tăia cu o viteză foarte mare invitații de orice fel, cărți de vizită, origami, peisaje 3D pentru cărți de copii etc. Gravatorul laser taie hârtia la viteză maximă. Cărțile de vizită pot fi tăiate în forme cu adevărat speciale, foarte atractive.


1280x853_0002_plastic.jpg

Gravatoarele laser pot produce o multitudine de obiecte din plastic. Plasticul este un material care poate fi atât tăiat, cât și gravat. Plexiglas, polipropilena, delrin, acril, policarbonat; toate pot fi tăiate și gravate pentru a obține diverse semne și indicatoare, litere volumetrice, panouri de control, cutii cu diverse utilizări, materiale promoționale, jucării, statuete etc. Cele două mari avantaje ale prelucrării plasticului cu laser sunt viteza și precizia.


1280x853_0003_piele.jpg

Folosind gravatoarele laser se pot obține tăieturi extrem de complicate pe piele, cea ce este foarte greu sau imposibil de făcut cu altă tehnologie. Chiar dacă se folosesc tipare prestabilite de tăiere, acestea sunt dificil de reconfigurat. Tăierea laser reprezintă cea mai rapidă și sigură metodă pentru a obține tăieri perfecte de fiecare dată. De asemenea, pielea poate fi gravată pentru a obține efecte deosebite.

Pielea prelucrată cu laser poate fi folosită în domeniul marochinăriei, încălțămintei sau mobilei.


1280x853_0001_stampile-1.jpg

Tehnologia laser pentru ștampile implică doar doi pași: gravarea și tăierea ștampilei din placă de cauciuc. În acest fel durata de execuție a unei ștampile scade la 1-10 minute, în funcție de suprafață.

Gravatoarele Bodor sunt perfecte pentru producția de ștampile de cauciuc sau a timbrelor seci. Au dimensiuni compacte, iar masa de lucru este exact de mărimea unei plăci standard de cauciuc A4. Au focus fix, ceea ce înseamnă că nu trebuie să efectuați reglaje complicate înainte de fiecare ștampilă.


locație

Bodor Laser


0744683815

info@bodorlaser.ro

social media

Urmărește-ne și peWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux